Samarbetspartners

LiU Elitidrott LiTHe Vilse Idrottslyftet

Inför Lidingöstafetten

Publicerad: 2008-09-25 - 00:00 av NN


På fredag klockan 12:00 beger sig LiTHe Syra sig upp till Stockholm för att försvara segern i mixklassen från i fjol. I fjol fixades segern överraskande och dessutom med nytt banrekord på 38:34.

I år kommer två lag till start. Båda mixlag. Förhoppningen är att få båda lagen på pallen och ett skall utmana favoriterna Idrottsarrangören Mats Andreason AB. De mönstrar laget: Fredrik Uhrbom, Adil Bouaff, Mounir Gerragourgi samt Flo Jonsson. Ett mycket bra lag. I fjol var laget också bra, men i år är det antagligen ett strå vassare.

LiTHe Syra mönstrar i år två lag i mixklassen: Troliga laguppställningar är: Fredrik Johansson, Lars Johansson, Johan Walldén och nyinkallade Josefine Berggren från Östhammar.

Elin Wiik har tyvärr fått problem med en hälsena och avstår. LiTHe Syra hoppas nu istället mycket på Josefine som efter tips blev inkallad mindre än 24 timmar innan start.

Det andra laget ser ut att bli följande: David Nilsson, Johan Hydén, Hydéns kompis och Hanna Keiser. Rånäs-laget som var med i fjol är i år ett år äldre och borde inte vara en omöjlighet för något av lagen. Lagen är dock ej spikade utan kan ändras innan start.

Klädsel: Vi kör i helsvart och orange stafettpinne. Precis som i fjol. Har man kläder med orangea inslag går även detta bra givetvis.

Starten är klockan 17.30 och sådär 18:06 hoppas vi att vi är i mål...