Samarbetspartners

LiU Elitidrott LiTHe Vilse Idrottslyftet

Kågeman sist i Julbänken!

Publicerad: 2007-12-10 - 00:00 av NN


Lite otippat kan tyckas men faktum var att Johan Kågeman aldrig var riktigt nära. Ingångsvikten, dvs stången, gick an, men sedan tog det tvärstopp och inte ens nära på övriga vikter.

Hur gick det då för övriga deltagare. Jo, segern bärgades av Fredrik Johansson som stannade på 75 kg jämnt, tätt följd av persande Albert Mollen och Eric Hagelin.

Strax utanför pallen placerade sig Per och Hasse Brolund och Johan Goth. Alla tog samma vikt i samma försök utan misslyckade försök på vägen. Deras inbördes ordning är inte fastställd ännu. Vinner gör den som väger minst och som därmed har lyft mest i förhållande till vikten. Vi ger dem en vecka på sig att korrigera vikten va? Når någon "drömgränsen" 50 kg innan måndag??

Christoffer Mollen samt Henning Tunek var båda nöjda att ha slagit Kågeman i sin första tävling och kassör Tunek delade villigt ut prispengarna till medaljörerna. Vinnaren fick 60% medan tvåan fick 30% och trean 10% av hela LiTHe Syras tillgångar. I pengar räknat blev det dock inte mycket och alla tre gick hem lika fattiga som de kom dit.

Nästa år hoppas vi på ännu fler deltagare och vem blir först att ta dröm-80?. Väl mött i nästa evenemang!

Det ryktas om ett Treadmill-battle i januari och π-mästerskapen i början på mars...