Samarbetspartners

LiU Elitidrott LiTHe Vilse Idrottslyftet

Träningsappen

Publicerad: 2014-09-07 - 23:39 av Fredrik Johansson

Uppdaterad: 2014-09-08 - 23:47


Fredrik har knåpat ihop en träningsapp som importerar träningar från LiTHe Syras och LiTHe Vilses träningar. Du hittar den här!

Där finns information om träningarna, möjlighet till att ställa frågor om just den träningen samt möjlighet att delta på passet.

Genom att göra det underlättas LOK-stödsinsamlingen. Dvs inga fler listor att fyllas i samt att man får reda på vilka andra kompisar som tänkt dyka upp utan att ens prata med dem.

I framtiden kommer vi ta bort möjligheten för alla att se vilka som kommer delta på ett pass och bara de som har tillräckligt många deltagande träningar kommer se vilka som deltar. På så sätt får bara de som verkligen dyker upp sådan information och det skulle de ändå fått på plats.

Attenda en träning kan man göra fram till 1 sekund innan träningen börjar, men då hinner knappast någon annan se det och då missar du chansen att locka dit kompisar som kommer dit pga att du kommer. Så vill du ha många som kommer se till att attenda tidigt. Mer information finns under hjälp-avsnittet.