Samarbetspartners

LiU Elitidrott LiTHe Vilse Idrottslyftet

Resultat Julbänken 2010

Publicerad: 2010-12-12 - 00:18 av NN


Gårdagens tävlingar gav inte bara ett utan två nya nya rekord! Både på herr och damsidan lyfte man skivstången bättre än någonsin.

Bland damerna, som var sex till antalet, var det jämnt om segern. Amy Rankka vann efter att ha klarat 45 kg i andra försöket - nytt LiTHe Syra-rekord! Sarah var tvåa och Karin trea. I kampen i förhållande till vikten smet Sofia upp på andra plats efter att ha klarat 35 kg i andra försöket.

Herrarna var ganska många till antalet (hela 18 stycken!) men om var segern skulle hamna var tidigt ganska klart. Albin lyckades ta 100 kg jämnt och satte nytt rekord med 20 kg och hade just 20 kg ner till bakomvarande.

Erik Hagelin var tvåa och fjolårsvinnaren Gustav hade nu förpassats ner till tredjeplatsen. Hälften klarade 70 kg, vilket får ses som ett bra resultat.

Albin vann givetvis även klassen i förhållande till sin kroppsvikt. Tvåa var Fredrik och trea triatleten Niclas Hägglund.

Årets resultat

Tomtar till medaljörer delades ut i varje klass. Nytt för i år var de vandringspris som skall vandra från vinnare till vinnare.