Samarbetspartners

LiU Elitidrott LiTHe Vilse Idrottslyftet

Beer Mile + [hg] - anmäl er nu!

Publicerad: 2010-09-24 - 02:36 av NN


Tisdagen den 5:e Oktober är det dags. Temat för årets Beer Mile är "idrottsprofiler". Bästa utklädnad under loppet kommer vinna pris! Dress code för [hg] är dock något anständigare.

Priset för sittningen är 200 kr. Detta betalas in till Syras plusgirokonto som lär bli klart i dagarna. Medlemskap i LiTHe Syra är en förutsättning för start så passa på att betala in medlemsavgiften i samma veva om 50 kr om du inte redan gjort det.

Vill man bara köra Beer Mile-loppet så går det bra att göra helt gratis förutsagt att man är medlem. Vill man bara gå på sittningen och bara heja under loppet är detta också givetvis okej.

Till Beer Milen behövs 4 stycken 33 cl burkar om minst 5 % alkoholvolym, så passa på att skaffa detta i god tid innan!

Samliga som anmälde sig på upptakten finns redan anmälda på hemsidan. Dessa glömde vi fråga vad för dryck eller om vegetarisk mat önskades eller om allergier förekom. Vi satte kött + öl som default och önskar någon annan ändra detta kan detta göras på här.

Deadline för anmälan är söndag kväll klockan 18:00. Efter denna tid kan vi ([hg])] inte ta emot fler (av)anmälningar eller ändringar så har ni kompisar som vill vara med får dessa fixa det innan deadline.