Samarbetspartners

LiU Elitidrott LiTHe Vilse Idrottslyftet

Till er som inte var där eller har glömt...

Publicerad: 2010-09-10 - 01:31 av NN


Tidigare ikväll höll LiTHe Syra sin upptaktsträff tillsammans med LiTHe Vilse.
Många löpsugna studenter var samlade och det var glädjande att se många nya ansikten!

För dig som känner att du är ny på det här med löpning, du som kanske inte tränat på ett tag, eller du som helt enkelt är sugen på ett par lugna distanspass i grupp rekommenderar vi "Kom igång-passen" torsdag 16/9 och torsdag 23/9.

Fokus ligger på gemenskap och att alla skall kunna hänga med i sin egen takt. Träningen utformas efter önskemål på plats. Det är viktigt att ALLA som vill och kan deltar vid dessa tillfällen och visar att intresse finns för motionslöpningen. Samling vid Rydshallen kl 18.00.


Den officiella träningen startar sedan måndagen den 27:e september.

Måndag & Fredag tränar vi inomhus i Campushallen. De första veckorna ligger fokus på löpteknik och ett effektivt steg. Relativt lågintensiva pass som ändå kommer kännas, då man hittar en massa nya muskler man inte tidigare använt.

Efterhand övergår träningen till intervallpass med från början 200m som successivt ökar i längd. Man springer så många intervaller man själv vill och kan, och man gör det i sitt eget tempo. Alla har möjlighet att träna gemensamt men på sin egen nivå. Entré till hallen ingår i medlemskapet. Samling för uppvärmning typ kl 18 på måndagar och 17 på fredagar. Själva passet börjar en halvtimme senare.

Tisdagar är det distans på stadskarta. Ett antal lättorienterade kontroller finns utmärkta på en karta som delas ut. Vi värmer upp tillsammans till första kontrollen, därefter delar vi in oss i grupper efter önskat tempo och längd på passet. Man tar så många kontroller som man önskar. Samling kl 18.00 vid Rydshallen.

Torsdagar kl. 20.30 är det Rockgympa i Campushallen. Ett slags cirkelträningspass med hög styrka och flås, ackompanjerat av musik! (Entré till Campushallen löses själv)Mer information kommer fortlöpande! Besök oss också på facebook!