Samarbetspartners

LiU Elitidrott LiTHe Vilse Idrottslyftet

LiTHe Syra vann Lidingöstafetten - igen!

Publicerad: 2008-11-20 - 00:00 av NN


Trots att tre fjärdedelar av segrarlagret från i Lidingöstafetten 2007 försvarade årets representanter titeln! Det svarta laget med Fredrik Johansson, Lars Johansson, Josefine Berggren och Johan Walldén var laget som vann mixklassen.

Men i år satt det hårt åt och det var inte förrän på sistasträckan som LiTHe Syra kunde gå om Idrottsarrangören Andreassons toppade stockholmslag. Tiden från i fjol rådde de dock inte på utan segrarlaget från 2007 har fortfarande banrekordet!

Inte nog med att LiTHe Syra (Svart) vann, så var även det orangea laget trea så det var mycket svart-orangea LiTHe Syra-löpare på pallen. I det orangea laget sprang: David Nilsson, Johan Hydén, Albin Eriksson och Hanna Keiser.

Det svarta laget var faktiskt tvåa in i mål totalt, endast slagna av Idrottsarrangören Andreassons herrlag med finnkampslöparna Erik Sjökvist, Henrik Skoog samt Daniel Lundgren och Flo Jonsson.

Det var dock nära att det inte blev mer än ett lag då Elin Wiik som var tänkt att löpa i det svarta laget blev skadad dagarna innan och valde att avstå. Dock hittades en fullgod ersättare i Josefine Berggren, Östhammar FI, som löpte sin 2 kilometers sträcka på ett imponerande sätt. Tack Josefine!

Tack allihopa för en rolig helg och tack LIU Elitidrott som sponsrade med en minibuss!